Мой сайт
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Випічка [31]
Випечка [2]
Горячие закуски [181]
Новости [108]
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 0
Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » Випічка
Інгредієнти 2/3 ст. сушеного гороху 1 ст. молока 1/4 ст. рослинного масла 2 яйця 1 ст. цукру 2,5 ст. борошна 1/2 ст. родзинок 1/2 ст. кураги 1/2 ст. сушеної вишні 1/2 ст. рубаних горіхів 1 ч. л. розпушувача 1 ч. л. соди мелена кориця і гвоздика сіль Спосіб приготування Виставляю на ваш суд оригінальну солодощі.
Категория: Випічка | Просмотров: 202 | Добавил: inlying | Дата: 18.06.2009

Інгредієнти Для тіста: 1 яйце 1стакан цукрового піску 200гр сметани (20% жирності) 1/2 банки сгущеного молока 1/2ч ложки соди, гашеного оцтом сіль ванілін 1стакан борошна 2 ч. ложки какао Для крему: 200гр вершкового масла (розм'якшеного) 1/2 банки сгущеного молока 100гр морозива 2 ст.
Категория: Випічка | Просмотров: 301 | Добавил: inlying | Дата: 14.04.2009

Інгредієнти 3 яйця + 1 білок; 2 ст. борошна; щіпка солі; 2 ч. л. розпушувача; 1 ст. цукрового піску; 3/4 ст. соку (я додала яблучний); 150 гр. вершкового масла; 2 ст. л. пасти "Нутелла" або іншої шоколадної пасти; ванільний цукор. Спосіб приготування Білки і жовтки розділити з різних ємкостей.
Категория: Випічка | Просмотров: 223 | Добавил: inlying | Дата: 28.03.2009

Інгредієнти Білий корж: 5 жовтків 1 склянка цукру 1 склянка сметани 1. 5 склянки борошна 1 ч. л. соди 1 ст. л. лимон. соку Темний корж: 5 білків 1 склянка цукру 1 склянка сметани 1. 5 склянки борошна 1 ч. л. соди 1 ст. л. лимон. соку 3 ст.
Категория: Випічка | Просмотров: 207 | Добавил: inlying | Дата: 27.03.2009

Інгредієнти 1 яблуко 1 упаковка листкового тіста (якщо тесту мало - розгортайте потоньше) 1/3-1/2 склянки цукру 1 ст. л. кориця --- соус --- 1/2 ст. цукру 1/2 ст. жирних вершків 1 яйце ---- мигдаль/кунжут/горішки - за бажанням Спосіб приготування пиріг з яблуками він і є пиріг з яблуками.
Категория: Випічка | Просмотров: 243 | Добавил: inlying | Дата: 07.03.2009

Інгредієнти 500 гр. пшеничного борошна 150 гр. картопляного пюре (2-3 шт. картоплі) 150 мл. молока 7 гр. сухих дріжджів 0,5 ч. л. цукру 1-2 ч. л. солі 2 ст. л. оливкової олії 1 яйце для Обмазування рослинна олія для випічки Спосіб приготування Молоко підігріти, додати цукор і дріжджі, перемішати і залишити на 20 хвилин.
Категория: Випічка | Просмотров: 216 | Добавил: inlying | Дата: 26.02.2009

Інгредієнти На млинці - борошно, молоко, яйця, трохи соди гашеного, цукор, сіль Для начинки 300 гр шинки, 300-500 гр грибів, 300-500 гр улюбленого сиру (але не Адигейського) Спосіб приготування Печемо традиційні млинці і Фаршируємо їх нижченаведеної начинкою.
Категория: Випічка | Просмотров: 366 | Добавил: inlying | Дата: 18.02.2009

Інгредієнти Дріжджі сух. 2 ч. л. Борошно ПШ. 150 гр. Борошно РЖ. 390 гр. Сіль 1,5 ч. л Цукор 1,5 ст. л. Масло раст. 1 ст. л. Вода ~ 370 мл. Солод 1 ст. л. Білок 1 шт. Спосіб приготування Тісто робила в хлебопечке, думаю, що і вручну легко можна впоратися.
Категория: Випічка | Просмотров: 294 | Добавил: inlying | Дата: 30.01.2009

Інгредієнти Шоколад гіркий - 100 г Масло вершкове - 120 г Цукор - 150 г Яйця - 4 шт Борошно пшеничне - 150 г Розпушувач (без гірки) - 1 ч. л. Сир (м'який) - 300 г Ванільниі цукор - 1 пакет. Вишня заморожена (без кісточок) - 400 г Сіль (щіпка) Спосіб приготування 1.
Категория: Випічка | Просмотров: 262 | Добавил: inlying | Дата: 29.01.2009

Інгредієнти 2 склянки борошна 200 гр. масла (маргарину) 1 стакан цукрового піску 5 сирних сирків (глазурованих) 1 яйце 3 яєчних білка 3 яєчних жовтки 0,5 ч. л. розпушувача цедра одного лимона мак (апельсинові кірки, родзинки) рослинна олія для змащування форми Спосіб приготування Розм'якшене масло розтерти до білого кольору з цукром, додати сирки і продовжувати розтирати до повного розчинення цукру.
Категория: Випічка | Просмотров: 219 | Добавил: inlying | Дата: 13.01.2009

« 1 2 3 4 »
Поиск
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz