|
Мой сайт |
|
Главная | Регистрация | Вход |
|
Приветствую Вас Гость | RSS |
Статистика |
Онлайн всего: 2 Гостей: 2 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Январь » 30 » Сільські житні коржі
01:21 Сільські житні коржі |
ІнгредієнтиДріжджі сух. 2 ч. л.
Борошно ПШ. 150 гр.
Борошно РЖ. 390 гр.
Сіль 1,5 ч. л
Цукор 1,5 ст. л.
Масло раст. 1 ст. л.
Вода ~ 370 мл.
Солод 1 ст. л.
Білок 1 шт.
Спосіб приготуванняТісто робила в хлебопечке, думаю, що і вручну легко можна впоратися.
Закип'ятити 100 мл. води і заварити солод. Разбавіть 200 мл. холодної води.
Білок вилити в мірний стакан і долити води до 100 мл.
Поставить лопатку для житнього хліба!
У відерце хлебопечки покласти дріжджі, просіяти пшеничне і житнє борошно, додати сіль, цукор, олія.
Влити заварку (300 мл. ) І воду з білком (100 мл. ). Після сигналу вийняти відерце з ХП і викласти тісто на рясно посипаний борошном стіл.
Розділити готове тісто на кульки приблизно по 90-100 гр.
Прокатати качалкою і сформувати круглі коржики товщиною 1 см. Дать ТБУУФПСФШУС протягом 20 хв під рушником.
Зробити косі насічки тупою стороною ножа. Смазать готові вироби жовтком і випікати в розігрітій до 220 градусів духовці 15-20 хв.
Про рецептіСолод купувала на ВВЦ, в магазині "Дому-Хліб". Ось адреса їхнього сайту: http://doma-hleb. narod. ru/
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 295 |
Добавил: inlying
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|