Мой сайт
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Випічка [31]
Випечка [2]
Горячие закуски [181]
Новости [108]
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 0
Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2009 » Январь » 30 » Сільські житні коржі
01:21
Сільські житні коржі

Інгредієнти

Дріжджі сух. 2 ч. л.
Борошно ПШ. 150 гр.
Борошно РЖ. 390 гр.
Сіль 1,5 ч. л
Цукор 1,5 ст. л.
Масло раст. 1 ст. л.
Вода ~ 370 мл.
Солод 1 ст. л.
Білок 1 шт.

Спосіб приготування

Тісто робила в хлебопечке, думаю, що і вручну легко можна впоратися.
Закип'ятити 100 мл. води і заварити солод. Разбавіть 200 мл. холодної води.
Білок вилити в мірний стакан і долити води до 100 мл.
Поставить лопатку для житнього хліба!
У відерце хлебопечки покласти дріжджі, просіяти пшеничне і житнє борошно, додати сіль, цукор, олія.
Влити заварку (300 мл. ) І воду з білком (100 мл. ). Після сигналу вийняти відерце з ХП і викласти тісто на рясно посипаний борошном стіл.
Розділити готове тісто на кульки приблизно по 90-100 гр.
Прокатати качалкою і сформувати круглі коржики товщиною 1 см. Дать ТБУУФПСФШУС протягом 20 хв під рушником.
Зробити косі насічки тупою стороною ножа. Смазать готові вироби жовтком і випікати в розігрітій до 220 градусів духовці 15-20 хв.

Про рецепті

Солод купувала на ВВЦ, в магазині "Дому-Хліб". Ось адреса їхнього сайту: http://doma-hleb. narod. ru/
Категория: Випічка | Просмотров: 295 | Добавил: inlying | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Январь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz