|
Мой сайт |
|
Главная | Регистрация | Вход |
|
Приветствую Вас Гость | RSS |
Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » Випічка
Інгредієнти пшоняна каша (зварена на воді) -2 чашки
сир сухий-2 чашки
кремчіз-100 гр.
ванільний цукор-3 ст. л.
яйце-1 шт.
сметана
вершкове масло
Спосіб приготування У великій мисці змішуємо пшоняну кашу, сир, ванільний цукор і яйце.
Потім додаємо нарізаний на маленькі шматочки кремчіз і ще раз акуратно перемішуємо, намагаючись, щоб шматочки кремчіза рівномірно розподілилися по загальній масі.
Категория: Випічка |
Просмотров: 500 |
Добавил: inlying |
Дата: 07.08.2010
|
Інгредієнти 3 яйця
30 гр. коньяка або бренді
сіль-щіпка
борошно
0,5 склянки-розтопленого свинячого сала
0,5 склянки топленого масла
1стакан меду
1 столові ложки цукру
цукрова пудра для посипання
Спосіб приготування злегка збити яйця з сіллю і коньяком.
Категория: Випічка |
Просмотров: 294 |
Добавил: inlying |
Дата: 04.08.2010
|
Інгредієнти 5 яєць
1 ст. сахара
1 ст. мукі
начинка
1/4 ст. води
0,5 ст. сахара
0,5 ст. сахарной пудри
100 гр. сухого молока
50 гр. слівочного масла
250 гр. кокосової стружки
алмендра-мигдаль по русски
крем для прикраси
0,5 л. сметани 38% жирн.
Категория: Випічка |
Просмотров: 288 |
Добавил: inlying |
Дата: 15.07.2010
|
Інгредієнти 50мл горілки або бренді
1 ст. л цукру
150г малини
200г борошна
2 ч. л розпушувача
125г цукрової пудри
ванілін
1/4 ч. л солі
150мл молока (приблизно)
60г розчиненого слив. масла
1 яйце
Спосіб приготування Змішати бренді з цукром.
Категория: Випічка |
Просмотров: 399 |
Добавил: inlying |
Дата: 30.06.2010
|
Інгредієнти 120 г слив масла
1 ст л какао
1/2 ст л нерозчинного кави (дрібний помел!)
50 г сах пудри
3/4 ст борошна
Спосіб приготування Все з'єднати, швиденько вимісити тісто і в морозилку хвилин на 10.
Вийняти тісто
на деко покласти папір для випічки
Зробити з тіста 18 кульок
Розкласти на папері.
Категория: Випічка |
Просмотров: 290 |
Добавил: inlying |
Дата: 13.06.2010
|
Інгредієнти на 500гр. творога для начинки потрібно:
100 гр. сметани
100 гр. сахара
пакетик ванільного цукру
2 шт. яйця
400-500 гр. ягоди свіжої будь-який (у мене жимолость)
для тіста:
250 гр. мукі просіяної
150 гр. масла вершкового
100 гр.
Категория: Випічка |
Просмотров: 319 |
Добавил: inlying |
Дата: 10.06.2010
|
Інгредієнти Для тіста:
Картопля (очіщ. )-800гр
Яйце-2шт (1 для змащення)
Масло вершкове-1 ст. л.
Борошно-314гр
Сіль
Для начинки:
Оливкова олія-2 ст. л.
Лук-150гр
Морква-100гр
Фарш (у мене свинина з яловичиною)-250гр
Баклажан-250гр
Сіль, перець
Спосіб приготування Чистимо овочі.
Категория: Випічка |
Просмотров: 326 |
Добавил: inlying |
Дата: 10.06.2010
|
Інгредієнти 1 упаковка готового дріжджового листкового тіста (500г)
Сардельки 3шт
Лосось малосольні
Одна велика цибулина
Сир (чим більше, тим смачніше) У мене ок 500г
3 помідора
Упаковка крабових паличок (200г)
Кальмари 3 шт
Кетчуп
Олія рослинна, для змащування листів
Спосіб приготування Нарізаємо півкільцями цибулину
Ріжемо сардельки, помідори, крабові палички
Лосось у мене був шматочками
Ділимо тісто на 2 рівні частини і тонко розгортає
Укладаємо на листи (площа пласта повинна бути більше площі противня)
Обидва змащуємо кетчупом
Першим шаром на обидва шару викладаємо цибулю, потім помідори
Тепер на перший лист викладаємо сосиски
На другому лист викладаємо крабові палички, потім лосось
Тепер 100-150г сиру нарізаємо брусочками, викладаємо по краях і формуємо борти, загортаючи сир всередину.
Категория: Випічка |
Просмотров: 988 |
Добавил: inlying |
Дата: 11.05.2010
|
Інгредієнти 250 гр. маргарину (кімнатної температури)
250 гр. цукру
2 яйця
1 ст. л. меду
300 гр. борошна
250 гр. вівсяних пластівців
1 ч. л. (з гіркою) розпушувача
1 ст. чорної смородини
Спосіб приготування Маргарин розтерти з цукром до білого кольору (найкраще міксером) + мед + яйця + борошно з розпушувачем + пластівці, все добре перемішуємо і додаємо смородину, обережно перемішуємо ложкою, намагаючись якомога менше пошкодити ягоди.
Категория: Випічка |
Просмотров: 315 |
Добавил: inlying |
Дата: 05.05.2010
|
Інгредієнти 0,5 л молока
10 г сухих дріжджів
1 велика цибулина
2-3 шт бульйонних кубиків (бекон чи курка, за смаком)
борошно
соняшникова олія для смаження
Спосіб приготування Молоко підігріте і дріжджі розмішуємо і ставимо в тепле місце на 30 хв.
Категория: Випічка |
Просмотров: 289 |
Добавил: inlying |
Дата: 16.04.2010
|
|
|
Календарь | « Апрель 2024 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|
|
|