|
Мой сайт |
|
Главная | Регистрация | Вход |
|
Приветствую Вас Гость | RSS |
Статистика |
Онлайн всего: 2 Гостей: 2 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Август » 4 » Рішта-халва або Гніздо айста
01:22 Рішта-халва або Гніздо айста |
Інгредієнти3 яйця
30 гр. коньяка або бренді
сіль-щіпка
борошно
0,5 склянки-розтопленого свинячого сала
0,5 склянки топленого масла
1стакан меду
1 столові ложки цукру
цукрова пудра для посипання
Спосіб приготуваннязлегка збити яйця з сіллю і коньяком. всипати муку. тесто-круте, таке ж як на домашню лапшу. Раскатать 2 тонких листа і нарізати локшиною (мін. 5 см. ) Свинное сало і топлене масло довести до кипіння і всипати лапшу. Мешая смажити поки не подрумянітся. Виложіть на баунті. Мед і цукор розтопити, всипати готову рум'яна локшину і заважати поки не вбереться весь мед. Виложіть на мокре блюдо у формі гнізда або просто шаром завтовшки 1,5 - 2 см. Остившее посипати пудрою.
Смачного!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 297 |
Добавил: inlying
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|