Мой сайт
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Випічка [31]
Випечка [2]
Горячие закуски [181]
Новости [108]
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 0
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » Випічка
Інгредієнти Капуста білокачанна - 450 гр Яблука (великі) - 2 шт Сіль Рослинна олія ----------------------------- тісто дріжджове пісне - прим. 800 гр (http://www. koolinar. ru/recipe/view/46615) Спосіб приготування Дуже легка начинка (і у виконанні і за смаком).
Категория: Випічка | Просмотров: 330 | Добавил: inlying | Дата: 25.03.2010

Інгредієнти Бісквіт: 2/3 склянки борошна, 2,5 ст. ложки какао, 1 ст. ложка крохмалю картопляного, 1 скл. цукру, 6 яєць. Начинка: 0,5 кг черешні з кісточками (кілька черешень з черешками залишити для прикраси), 2 столові ложки цукрової пудри. Крем: 150 гр масла, 2 жовтки, 0,5 склянки цукрової пудри, ванілін.
Категория: Випічка | Просмотров: 335 | Добавил: inlying | Дата: 11.01.2010

Інгредієнти Для пряниковий тесту: вершкове масло - 100 г, цукор - 100 г, борошно - 175 г, яйце - 1 шт, какао - 1 чайна ложка, мелений імбир - 1 чайна ложка, мелена кориця - 0,5 чайної ложки, мелена гвоздика - 0,5 чайної ложки, розпушувач - 1,5 чайних ложки Для білкової глазурі: яєчний білок - 1 шт, цукрова пудра - 0,5 склянки, сік лимона - 1 столова ложка Спосіб приготування Це мої перші прянічкі.
Категория: Випічка | Просмотров: 221 | Добавил: inlying | Дата: 09.10.2009

Інгредієнти Тісто - • 6 столових ложок меду, 5 яєць, 1ст. сахара, 1 ч. л. розпушувача,2-2 . 5 ст. борошна. Крем - • 500 г сметани, 1 ст, цукру Спосіб приготування • Мед з розпушувачем нагріти, Відокремити білки від жовтків, жовтки розтерти з сахаром.
Категория: Випічка | Просмотров: 1242 | Добавил: inlying | Дата: 07.10.2009

Інгредієнти Для тіста: Черемхова борошно - 1 ст. борошно ПШ. - 2 ст. молоко - 1 ст. цукор - 1 ст. сметана 30% жирності - 1 ст. яйця - 3 шт крохмаль - 1 ч. л. сода - 1 ч. л. (загасити в сметані) Для крему: сметана 20% - 600 г цукор - 2/5 склянки Для просочення можна використовувати кисло-солодке варення, додавши кілька ложок кип'яченої води (залежить від концентрації варення).
Категория: Випічка | Просмотров: 244 | Добавил: inlying | Дата: 13.09.2009

Інгредієнти Тісто листкове дріжджове Філе курки 2 шт. Перець болгарський жовтий, червоний, зелений (можна один вид) Печериці різані 300-400 гр. Сливки 20% - 200мл. Жовток сирої 1 шт. Сіль, перець. Спосіб приготування Філе ріжемо тонкими смужками посипаємо сіллю з перцем і обсмажуємо на сковороді хвилин 5.
Категория: Випічка | Просмотров: 207 | Добавил: inlying | Дата: 28.08.2009

Інгредієнти борошно - 2,5 склянки цукровий пісок - 2/3 склянки сир - 500гр яйця - 2шт ягоди (вишня, полуниця) - 200гр розпушувач - 1 ч. л. вершкове масло - 100гр молоко - 100мл ванілін - 1,5 гр Спосіб приготування борошно, розпушувач просіяти масло розтопити збити масло з сиром, цукром, ваніллю.
Категория: Випічка | Просмотров: 217 | Добавил: inlying | Дата: 06.08.2009

Інгредієнти яблука - 4-5 шт (~ 1 кг), вершкове масло - 120-150 г, або звичайний ванільний цукор для посипання поверхні пирога - ~ 1-2 чайні ложки для сухої суміші: борошно - 1 стакан, манна крупа - 1 склянка, цукор - 1 стакан, розпушувач - 1,5-2 чайних ложки, ванільний цукор - 1 чайна ложка Спосіб приготування Може, я й не відкрию Америки, але особисто мене цей пиріг порадував своєю простотою приготування і надзвичайно приємним смаком.
Категория: Випічка | Просмотров: 272 | Добавил: inlying | Дата: 29.07.2009

Інгредієнти Вівсяні пластівці 150 г (у мене були з цільного зерна, он як!) Окріп 150 мл Дріжджі 1 ч. л. сухих або 20 г свіжих Кефір 180 мл (у мене була сироватка, так як кефір вже випили - ми ж такі!) Рослинна олія 50 мл Цукор коричневий 30 г Борошно 540 г (брала - інформація для Піаністки - 505, Backstarkes) Сіль 1 ч.
Категория: Випічка | Просмотров: 338 | Добавил: inlying | Дата: 28.07.2009

Інгредієнти Для тіста: 200 г пшеничного борошна, 2 яйця, 300 мл кефіру 1% або молока, 50 г рослинної олії, дрібка солі, 1 столова ложка цукру, пакетик ванільного цукру, 0,5 чайної ложки кориці. Для начинки: 250 г агрусу, 125 г цукру, 1 столова ложка крохмалю.
Категория: Випічка | Просмотров: 222 | Добавил: inlying | Дата: 04.07.2009

« 1 2 3 4 »
Поиск
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz