|
Мой сайт |
|
Главная | Регистрация | Вход |
|
Приветствую Вас Гость | RSS |
Статистика |
Онлайн всего: 4 Гостей: 4 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Март » 25 » Начинка з капустою для пиріжків та пирогів (пісні дріжджові "цеглинки" - рулетики з капустою)
01:22 Начинка з капустою для пиріжків та пирогів (пісні дріжджові "цеглинки" - рулетики з капустою) |
ІнгредієнтиКапуста білокачанна - 450 гр
Яблука (великі) - 2 шт
Сіль
Рослинна олія
-----------------------------
тісто дріжджове пісне - прим. 800 гр
(http://www. koolinar. ru/recipe/view/46615)
Спосіб приготуванняДуже легка начинка (і у виконанні і за смаком). Просто її Малова-то для цього кол-ва тесту.
Капусту покришити і почати обсмажувати в невеликому кол-ве масла на сковороді.
Коли капуста стане м'якше, трохи посолити, додати пів-склянки води і згасити до "майже-готовності".
Яблука почистити від шкірки і насіння, спочатку порізати на 8 часточок, а потім і часточки поперек і трохи тонші.
Перемішуємо капусту з яблуками. З начинкою все.
-------------------------------------------------- ----------
Тісто тонко розкотив.
Форми (на цей раз потрапили на очі маленькі "цеглинки", давно в них не пекла) змастила маслом.
Виклала начинку і скрутила довгий тонкий рулет.
Розрізати на 3 частини і кожну поклала у свою форму.
Випікати при середньому вогні хвилин сорок. Потім змастила рослинним маслом і включила верхній підпал.
Взяла з форм (легко витрушують), накрила льняним рушником і дала відпочити до ранку (пекла вночі).
Смачного!
Про рецепті
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 331 |
Добавил: inlying
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календарь | « Март 2010 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
|
|