Мой сайт
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Випічка [31]
Випечка [2]
Горячие закуски [181]
Новости [108]
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 0
Статистика

Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2010 » Март » 25 » Начинка з капустою для пиріжків та пирогів (пісні дріжджові "цеглинки" - рулетики з капустою)
01:22
Начинка з капустою для пиріжків та пирогів (пісні дріжджові "цеглинки" - рулетики з капустою)

Інгредієнти

Капуста білокачанна - 450 гр
Яблука (великі) - 2 шт
Сіль
Рослинна олія
-----------------------------

тісто дріжджове пісне - прим. 800 гр
(http://www. koolinar. ru/recipe/view/46615)

Спосіб приготування

Дуже легка начинка (і у виконанні і за смаком). Просто її Малова-то для цього кол-ва тесту.
Капусту покришити і почати обсмажувати в невеликому кол-ве масла на сковороді.
Коли капуста стане м'якше, трохи посолити, додати пів-склянки води і згасити до "майже-готовності".
Яблука почистити від шкірки і насіння, спочатку порізати на 8 часточок, а потім і часточки поперек і трохи тонші.
Перемішуємо капусту з яблуками. З начинкою все.
-------------------------------------------------- ----------

Тісто тонко розкотив.
Форми (на цей раз потрапили на очі маленькі "цеглинки", давно в них не пекла) змастила маслом.
Виклала начинку і скрутила довгий тонкий рулет.
Розрізати на 3 частини і кожну поклала у свою форму.
Випікати при середньому вогні хвилин сорок. Потім змастила рослинним маслом і включила верхній підпал.
Взяла з форм (легко витрушують), накрила льняним рушником і дала відпочити до ранку (пекла вночі).
Смачного!

Про рецепті

Категория: Випічка | Просмотров: 331 | Добавил: inlying | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz