|
Мой сайт |
|
Главная | Регистрация | Вход |
|
Приветствую Вас Гость | RSS |
Статистика |
Онлайн всего: 4 Гостей: 4 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Август » 28 » Куряче рагу з грибами в листковому тісті
01:21 Куряче рагу з грибами в листковому тісті |
ІнгредієнтиТісто листкове дріжджове
Філе курки 2 шт.
Перець болгарський жовтий, червоний, зелений (можна один вид)
Печериці різані 300-400 гр.
Сливки 20% - 200мл.
Жовток сирої 1 шт.
Сіль, перець.
Спосіб приготуванняФіле ріжемо тонкими смужками посипаємо сіллю з перцем і обсмажуємо на сковороді хвилин 5.
Ріжемо болгарський перець, гриби і добовлять їх до курячого м'яса смажимо ще все разом 5 хвилин.
Виливаємо на сковороду вершки і тушкуємо хвилин 15-20.
На лист кладемо половину тіста, робимо борти, і заповнюємо начинкою, зверху закриваємо другою половиною тіста, змащуємо жовтком і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 25 хвилин.
Про рецептіya-xont, спасибі, дуже смачно!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 207 |
Добавил: inlying
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|