|
Мой сайт |
|
Главная | Регистрация | Вход |
|
Приветствую Вас Гость | RSS |
Статистика |
Онлайн всего: 3 Гостей: 3 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Октябрь » 7 » Торт "Бджілка" (варіант)
01:20 Торт "Бджілка" (варіант) |
ІнгредієнтиТісто - • 6 столових ложок меду, 5 яєць, 1ст. сахара, 1 ч. л. розпушувача ,2-2 . 5 ст. борошна.
Крем - • 500 г сметани, 1 ст, цукру
Спосіб приготування• Мед з розпушувачем нагріти, Відокремити білки від жовтків, жовтки розтерти з сахаром. Мед трохи остудити і додати в жовткова массу. Добавіть борошно і замісити тесто. Белкі збити в піну і обережно ввести в тісто. Викласти тісто шаром 0. 5-1 см в форму. Випікати протягом 8-10 хвилин при 180 гр,. Випекти 3-4 коржа.
• Сметану збити з цукром, Готові коржі змастити кремом відразу, як дістанете з духовки.
Про рецептіДля прикраси я використовувала жовтий барвник і мак.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 1243 |
Добавил: inlying
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|