|
Мой сайт |
|
Главная | Регистрация | Вход |
|
Приветствую Вас Гость | RSS |
Статистика |
Онлайн всего: 2 Гостей: 2 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Июнь » 10 » Картопляний рулет з начинкою
01:22 Картопляний рулет з начинкою |
ІнгредієнтиДля тіста:
Картопля (очіщ. )-800гр
Яйце-2шт (1 для змащення)
Масло вершкове-1 ст. л.
Борошно-314гр
Сіль
Для начинки:
Оливкова олія-2 ст. л.
Лук-150гр
Морква-100гр
Фарш (у мене свинина з яловичиною)-250гр
Баклажан-250гр
Сіль, перець
Спосіб приготуванняЧистимо овочі.
Картоплю порізати і поставити варити в підсоленій воді.
Поки вариться картопля, готуємо начинку.
Для цього натерти окремо морквою та баклажанів, порізати цибулю.
Нагріти сковороду з оливками. маслом і висипати цибулю і моркву. Смажимо хв 4.
Потім додаємо фарш і пару ложок води. Смажимо 2-3 хв
Тепер черга баклажана. додаємо у фарш, солимо (я солю Вегеттой), перчимо і смажимо ще 2 хв.
Все, начинку відставляємо в бік.
Картопля вже зварилася.
Потовкти, в гаряче пюре додати масло, яйце (не згорнеться), досолити ще (прим. 1/3 ч. л. ) і підсипаючи борошно, замісити дуже м'яке тісто.
Тісто розділити на 2 частини і розкачати (краще на харч. Плівці, посипаючи борошном, так легше сварачівать див. фото).
Викласти по половині начинку і згорнути рулетики.
Рулети викласти на лист, змастити яйцем і запікати при t 190 градусів 40 хв. (Мін через 25 дістати і проколоти в декількох місцях).
Смачного!!
Про рецептіНачинка для рулету може бути будь-яка, але з баклажаном оооочень смачна. Як-то робила з грибний, теж смачно. Всередині рулет вологий і м'який.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 327 |
Добавил: inlying
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|