Мой сайт
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Випічка [31]
Випечка [2]
Горячие закуски [181]
Новости [108]
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 0
Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2010 » Июнь » 10 » Картопляний рулет з начинкою
01:22
Картопляний рулет з начинкою

Інгредієнти

Для тіста:
Картопля (очіщ. )-800гр
Яйце-2шт (1 для змащення)
Масло вершкове-1 ст. л.
Борошно-314гр
Сіль
Для начинки:
Оливкова олія-2 ст. л.
Лук-150гр
Морква-100гр
Фарш (у мене свинина з яловичиною)-250гр
Баклажан-250гр
Сіль, перець

Спосіб приготування

Чистимо овочі.
Картоплю порізати і поставити варити в підсоленій воді.
Поки вариться картопля, готуємо начинку.
Для цього натерти окремо морквою та баклажанів, порізати цибулю.
Нагріти сковороду з оливками. маслом і висипати цибулю і моркву. Смажимо хв 4.
Потім додаємо фарш і пару ложок води. Смажимо 2-3 хв
Тепер черга баклажана. додаємо у фарш, солимо (я солю Вегеттой), перчимо і смажимо ще 2 хв.
Все, начинку відставляємо в бік.
Картопля вже зварилася.
Потовкти, в гаряче пюре додати масло, яйце (не згорнеться), досолити ще (прим. 1/3 ч. л. ) і підсипаючи борошно, замісити дуже м'яке тісто.
Тісто розділити на 2 частини і розкачати (краще на харч. Плівці, посипаючи борошном, так легше сварачівать див. фото).
Викласти по половині начинку і згорнути рулетики.
Рулети викласти на лист, змастити яйцем і запікати при t 190 градусів 40 хв. (Мін через 25 дістати і проколоти в декількох місцях).
Смачного!!

Про рецепті

Начинка для рулету може бути будь-яка, але з баклажаном оооочень смачна. Як-то робила з грибний, теж смачно. Всередині рулет вологий і м'який.
Категория: Випічка | Просмотров: 327 | Добавил: inlying | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz