Мой сайт
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Випічка [31]
Випечка [2]
Горячие закуски [181]
Новости [108]
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 0
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2010 » Июнь » 27
забезп вир-во продукції і надання послуг як для країни в цілому, так і для окремих її регіонів . Онлайн-шпора національна економіка КНЕУ 1. Сутність та склад національного багатства. НБ – це сук ресурсів країни (ек активів) та накопичених благ, які знах в її розпорядженні та можуть використовуватись для здійснення процесу вир-ва продукції і робіт, надання послуг та забезпечення життєдіяльності людей. За натурально-речовим складом НБ – сук цілого ряду споживчих вартостей (прир ресурси, предмети і засоби вир-ва, готова продукція, майно громадян, сусп організацій тощо). Вартісна оцінка НБ та її динаміка характеризують результативність функціонування нац ек-ки, її можливості, а також рівень життя населення. Складові НБ: 1. Створені нефінансові активи: 1)основні засоби галузей, що виробл товари і надають послуги (це частина НБ країни, що створена у процесі виробництва та довгий час багаторазово і постійно у незмінній натурально-речовинній формі використовується в економіці, переносячи свою вартість на продукції, роботи та послуги; 2) запаси мат оборотних засобів; 3) запаси ГП (засобів вир-ва і предметів спож) на складах підприємств, у системі постачання, на біржах; 4) державні резерви засобів вир-ва і предметів спож; 5) цінності (це «кошторисні» товари довгострокового використання, що не зношуються з часом6 антикваріат, вироби з дорогоцінних металів…); 2.
Категория: Новости | Просмотров: 379 | Добавил: inlying | Дата: 27.06.2010

При этом, как явно следует из мифов, данные отличия не носили кардинального характера.Думаю, многие знакомы с таким человеком, как А.Скляров. Однако далеко не все знают какую линию гнёт этот великий (не побоюсь этого слова) путешественник.
Категория: Новости | Просмотров: 321 | Добавил: inlying | Дата: 27.06.2010

Ингридиенты 4 картошечки средних 1 болгарский красный перчик 2 скумбрии (можно одну) соль, перец 1 луковица 1 корень петрушки Способ приготовления Картошку очистить, нарезать толстыми колечками и отварить почти до готовности, так чтоб не разварилась.
Категория: Горячие закуски | Просмотров: 260 | Добавил: inlying | Дата: 27.06.2010

Поиск
Календарь
«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz