|
Мой сайт |
|
Главная | Регистрация | Вход |
|
Приветствую Вас Гость | RSS |
Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Июль » 15 » любителям "RAFAELO"
01:22 любителям "RAFAELO" |
Інгредієнти5 яєць
1 ст. сахара
1 ст. мукі
начинка
1/4 ст. води
0,5 ст. сахара
0,5 ст. сахарной пудри
100 гр. сухого молока
50 гр. слівочного масла
250 гр. кокосової стружки
алмендра-мигдаль по русски
крем для прикраси
0,5 л. сметани 38% жирн.
150 гр. сахара
сироп
0,5 ст. цукру
1 ст. води
2-3 ложки кокосового лікеру
Спосіб приготуванняначинка
1 з води і цукру зварити сироп (кип'ятити 5-10 хв. )
2 змішати сухе молоко з сах. пудрой Добаїть гарячий сироп-швидко перемішати і додати масло. Продолжая заважати довавлять кокосову стружку (з урахуванням того, що після охолодження стане гущі), як "густа сметана".
3 прибрати в холодильник.
Сироп:
4 Закип'ятити воду з цукром і лікером дати прокипіти що б вийшов алколь. Остудіть.
Печемо бісквіт: збиваємо
білки з половиною цукру-в міцну піну
жовтки з іншою половиною цукру до збільшення в 3раза.
все обережно змішати з просіяної борошном.
форма 26см змащуємо маслом + борошном 180град. 30 хв.
остуджують і розрізаємо на 3 коржі.
Збираємо торт:
корж-сироп-начинка-алмендра (крупно порізана) корж-сироп-начинка з алмендрой-корж і сироп!
Збиваємо сметану з цукром для прикраси і посипаємо кокосової стружкою.
Про рецептіТорт ну дуже схожий на цукерки "RAFAELO". бісквіт можна замінити.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 291 |
Добавил: inlying
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|