Мой сайт
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Випічка [31]
Випечка [2]
Горячие закуски [181]
Новости [108]
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 0
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2010 » Июль » 15 » любителям "RAFAELO"
01:22
любителям "RAFAELO"

Інгредієнти

5 яєць
1 ст. сахара
1 ст. мукі
начинка
1/4 ст. води
0,5 ст. сахара
0,5 ст. сахарной пудри
100 гр. сухого молока
50 гр. слівочного масла
250 гр. кокосової стружки
алмендра-мигдаль по русски
крем для прикраси
0,5 л. сметани 38% жирн.
150 гр. сахара
сироп
0,5 ст. цукру
1 ст. води
2-3 ложки кокосового лікеру

Спосіб приготування

начинка
1 з води і цукру зварити сироп (кип'ятити 5-10 хв. )
2 змішати сухе молоко з сах. пудрой Добаїть гарячий сироп-швидко перемішати і додати масло. Продолжая заважати довавлять кокосову стружку (з урахуванням того, що після охолодження стане гущі), як "густа сметана".
3 прибрати в холодильник.
Сироп:
4 Закип'ятити воду з цукром і лікером дати прокипіти що б вийшов алколь. Остудіть.
Печемо бісквіт: збиваємо
білки з половиною цукру-в міцну піну
жовтки з іншою половиною цукру до збільшення в 3раза.
все обережно змішати з просіяної борошном.
форма 26см змащуємо маслом + борошном 180град. 30 хв.
остуджують і розрізаємо на 3 коржі.
Збираємо торт:
корж-сироп-начинка-алмендра (крупно порізана) корж-сироп-начинка з алмендрой-корж і сироп!
Збиваємо сметану з цукром для прикраси і посипаємо кокосової стружкою.

Про рецепті

Торт ну дуже схожий на цукерки "RAFAELO". бісквіт можна замінити.
Категория: Випічка | Просмотров: 291 | Добавил: inlying | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz