|
Мой сайт |
|
Главная | Регистрация | Вход |
|
Приветствую Вас Гость | RSS |
Статистика |
Онлайн всего: 4 Гостей: 4 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Март » 27 » Торт улюблений для донечки (варіант)
01:21 Торт улюблений для донечки (варіант) |
ІнгредієнтиБілий корж:
5 жовтків
1 склянка цукру
1 склянка сметани
1. 5 склянки борошна
1 ч. л. соди
1 ст. л. лимон. соку
Темний корж:
5 білків
1 склянка цукру
1 склянка сметани
1. 5 склянки борошна
1 ч. л. соди
1 ст. л. лимон. соку
3 ст. л какао
Крем:
500 г сметани
1 склянка цукру
30 г желатину
Начинка:
0. 5 кг абрикосів
0. 5 склянки води
0. 5 склянки цукру
Спосіб приготуванняЗмішуємо інгредієнти для світлого коржа: Жовтки збиваємо з цукром, додаємо сметану, соду, гашену в лимон. соку, потім борошно. Тісто виливаємо у форму і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку на 40 хвилин при t 180 р.
За тією ж схемою готуємо і темний корж, додавши ще й какао, а замість жовтків білки.
Поки коржі печуться, готуємо начинку:
Варимо сироп з води і цукру, додаємо порізані не дуже дрібно абрикоси і "тушкуємо" хвилин 10.
Для крему:
Желатин залити невеликою кількістю води і залишити набухати хвилин на 40. Потім його поставити на водяній бані, щоб він тільки розчинився (не доводячи до кипіння!).
Сметану збиваємо з цукром, додати трохи теплий желатин.
Збираємо торт:
Роз'ємну форму застелити харчовою плівкою дно і боки, викласти світлий корж, зверху крем, потім начинку (без сиропу), знову крем, і потім темний корж.
І прибрати в холодильник на 12 годин.
Потім знімаємо роз'ємну форму, перекладаємо акуратно наш тортик на тортніцу і прикрашаємо мастикою.
Про рецептіТорт такий пекла вперше, мастику і квіти готувала заздалегідь. Фото не дуже гарної якості, вибачайте. Іменнініца, як втім і гості залишилися довольнимі. Хочу подякувати автору рецепта Фред, торт не складний в приготуванні і дуже вкусненькій. Сіропом від абрикосів можна просочити коржі.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 208 |
Добавил: inlying
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|