|
Мой сайт |
|
Главная | Регистрация | Вход |
|
Приветствую Вас Гость | RSS |
Статистика |
Онлайн всего: 5 Гостей: 5 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Январь » 29 » Брауні з сиром та вишнею
01:21 Брауні з сиром та вишнею |
ІнгредієнтиШоколад гіркий - 100 г
Масло вершкове - 120 г
Цукор - 150 г
Яйця - 4 шт
Борошно пшеничне - 150 г
Розпушувач (без гірки) - 1 ч. л.
Сир (м'який) - 300 г
Ванільниі цукор - 1 пакет.
Вишня заморожена (без кісточок) - 400 г
Сіль (щіпка)
Спосіб приготування1. Шоколад поламати на шматочки. Розтопити разом з маслом, на водяній бані.
2. 2 яйця та 50 г цукру, збити міксером, додати дрібку солі і ванільний цукор.
3. Для сирного крему, сир змішати з цукром і залишилися яйцями (2 шт. ). Розтерти міксером, до кремообразного стану. Якщо сир зернистий, протерти його попередньо через сито.
4. Во збиті з цукром яйця, додати охолоджені, розтоплений шоколад.
5. Добавляем розпушувач і борошно. Перемішуємо міксером, на найнижчій швидкості.
6. У форму (у мене роз'ємна), з високими бортами, змащену вершковим маслом, виливаємо 1/3 тіста. Розподіляємо за формою.
7. Викладиваем половину сирної маси.
8. На масу, розморожену вишню. Половину від усієї кількості.
9. Далее: тісто, маса, вишня, тісто. Тісто намагатися розподілити рівномірно, де-то це може не виходити, це не страшно. По верхньому шару, можна зробити розлучення ножем.
10. Випекаем 40-50 хвилин, в розігрітій до 180 градусів духовці. Готовність перевіряємо лучинки - вона повинна бути сухою. Остуджуємо у формі.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 262 |
Добавил: inlying
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|