|
Мой сайт |
|
Главная | Регистрация | Вход |
|
Приветствую Вас Гость | RSS |
Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Февраль » 18
Інгредієнти Тісто:
350 гр. молока
12 гр. сухих дріжджів (Саф-Момент для здоби)
1 ч. л. солі
200 гр. цукру
100 гр. вершкового масла
2 яйця
близько 900 гр. борошна
Начинка:
200 гр. сиру
1 яйце
1-2 ст. л. сметани
цукор ок. 70 гр.
Для змащення:
1 жовток
Спосіб приготування Тісто виходить ніжне, м'яке, ароматне і нагадує булочки, які років 25-30 тому продавали у хлібному магазині в чудовому місті мого дитинства на самому березі Каспійського моря .
Категория: Випечка |
Просмотров: 961 |
Добавил: inlying |
Дата: 18.02.2010
|
|
|
|
|