|
Мой сайт |
|
Главная | Регистрация | Вход |
|
Приветствую Вас Гость | RSS |
Статистика |
Онлайн всего: 2 Гостей: 2 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Февраль » 18 » Здобне тісто і СОЛОДКИЙ Рогалик з нього
01:20 Здобне тісто і СОЛОДКИЙ Рогалик з нього |
ІнгредієнтиТісто:
350 гр. молока
12 гр. сухих дріжджів (Саф-Момент для здоби)
1 ч. л. солі
200 гр. цукру
100 гр. вершкового масла
2 яйця
близько 900 гр. борошна
Начинка:
200 гр. сиру
1 яйце
1-2 ст. л. сметани
цукор ок. 70 гр.
Для змащення:
1 жовток
Спосіб приготуванняТісто виходить ніжне, м'яке, ароматне і нагадує булочки, які років 25-30 тому продавали у хлібному магазині в чудовому місті мого дитинства на самому березі Каспійського моря . . .
Молоко нагріти до 40 градусів. Всипати сіль і цукор, розмішати.
Всипати дріжджі, перемішати і дати їм набрякнути.
Збити яйця і вилити їх в молочно-дріжджову суміш, перемішати акуратненько.
Потроху просіяну всипати борошно і перемішувати. І, останній штрих, вмесіть розм'якшене масло.
Тісто вийдуть не дуже туге, його необхідно накрити Рушничок відпочити і залишити в теплому місці на годинку . . .
Тим часом можна приготувати начинку:
Змішати сир з цукром, яйцем і білком.
Готове тісто ділити на частини, які розкочуються на присипаної борошном столі.
Круг ділиться на 4 сектори. На широку частину кладуть начинку і загортається рулетиком до середини, тобто куточку.
Накручені рогалики укладаємо на лист, застелений папером для випічки і даємо полежати хвилин 10-15, накривши рушником.
Жовток збити, змастити рогалики і відправити їх у нагріту духовку.
Випікати рогалики до золотистого кольору.
Вийняти з духовки і дати охолонути.
Приємного чаювання!
Про рецептіДумаю, що з цього здобного тесту можна випікати і прості булочку. Сухими не будуть!!! І ще одне доповнення: ЯКЩО У ВАС ІНШІ ДРІЖДЖІ (не для здоби), ТО В ТІСТО НЕОБХІДНО ДОДАТИ Ванілін !!!
|
Категория: Випечка |
Просмотров: 961 |
Добавил: inlying
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|