 |
Мой сайт |
 |
Главная | Регистрация | Вход |
 |
Приветствую Вас Гость | RSS |
Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Январь » 04
Інгредієнти 500 г ягід (у мене виявилися тільки абрикоси, пішло 20 половинок)
4 яйця
трохи більше половини склянки цукру
1/2 ч л лимонної кислоти
1 ст муки
1 ст молока
трохи пластівців слив масла
Спосіб приготування застелити форму папером для випічки і змастити олією
розкласти ягоди в формі
Борошно перемішати з лім кислотою
Добре збити яйця + цукор + молоко + борошно
Вилити суміш обережно у форму
Зверху трохи пластівців вершкового масла
Духовка на 180
Випікала 40 хв
Остудити
Перевернути на блюдо і посипати сах пудрою
Про рецепті Пирожок з розряду перевертишей.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
231
|
Добавил:
inlying
|
Дата:
04.01.2009
| |
|
|
|